Fanalists Terminal

Een dataplatform als het fundament

De Fanalists Terminal vormt het kloppende hart van de fan data infrastructuur. Het platform weergeeft welke systemen gekoppeld zijn en welke data er in het data warehouse te vinden is, maar daarnaast biedt het platform een breed scala aan instrumenten. Instrumenten om zélf het maximale uit de data te halen, definities vast te leggen en deze door te voeren. Zonder diep in de technische details te hoeven zitten.

Business rules

Krachtige doelgroepen over alle systemen heen

  • Zelf doelgroepen bouwen Via het dataplatform bouw je zelf doelgroepen op zonder geavanceerde technische kennis. In te stellen met data gecombineerd uit alle gekoppelde systemen en vlot te gebruiken in marketing en analyses.
  • Overzichtelijke marketingpermissies Zorg voor heldere definities over alle marketingactiviteiten heen. Stel deze in en zorg dat communicatie, bijvoorbeeld e-mails of Whatsappjes, alleen bij de juiste fans belanden.
Datavelden

Maak een einde aan de black box

  • Zap zelf langs alle datavelden In de Fanalists Terminal worden alle beschikbare datavelden overzichtelijk gepresenteerd. Klik simpel door op één van de datavelden en zie zelf welke informatie opgeslagen staat in het data warehouse.
  • Verrijk de database met extra informatie De meeste data is ruw. Ongepolijst. Zonder context. Haal meer waarde uit de fan data door verrijkingen toe te passen, context aan de data te geven en beschrijvende informatie aan te vullen.
Synchronisatie

De bron voor marketing en communicatie

  • Slimme segmentatie In de Fanalists Terminal worden slimme doelgroepen samengesteld op basis van opgeschoonde en bruikbare data uit verschillende systemen. Deze worden één op één beschikbaar gemaakt in marketingtechnologie, zoals e-mailsystemen, om gericht te communiceren.
  • Marketing automation De automatische datastromen vergroten het aantal mogelijkheden. Zo ook op het gebied van marketing automation. Bouw uitgebreide automatische flows en geavanceerde campagnes. Efficiëntie gaat zo hand in hand met mooie fanervaringen.
Koppelingen

Praat met de systemen die al in gebruik zijn

Bekijk meer

Kom met ons in contact

Wij vertellen graag meer over onze services, onze oplossingen en onze aanpak.

info@fanalists.com

Contact ons

Kerkstraat 54

1191JD, Ouderkerk aan de Amstel