Diensten en oplossingen

Wat wij doen

Fanalists helpt organisaties in sport, media en entertainment om de fans beter te leren kennen en beter te kunnen bedienen. Fanalists realiseert een centraal beeld van de fans en maakt de fanprofielen beschikbaar. Zo kunnen we vervolgens focussen op het realiseren van creatieve, gepersonaliseerde marketing, het nemen van de juiste beslissingen en het behalen van de businessdoelstellingen.

Dataplatform

Datagedreven consultancy

Datagedreven campagnes

Fanalists Terminal

Dataplatform

Fanalists brengt databronnen samen en doorbreekt silo's. Alle data wordt samengebracht in één platform, waar de marketeers zelf in de data kunnen duiken en doelgroepen kunnen samenstellen.

Ontdek meer over het dataplatform
Strategie

Datagedreven consultancy

Data is een belangrijk middel, geen doel op zich. Fanalists begeleidt organisaties bij het opzetten en naar een hoger niveau brengen van de datastrategie. Zo blijft het niet bij lege buzzwords.

  • Strategie Samen met de opdrachtgever stippelen we best passende strategie uit. Passend bij de organisatie en passend bij de unieke wensen en behoeften van de fans. Vanzelfsprekend passeren de diverse componenten van een datagedreven strategie de revue. Zo worden doelstellingen en KPI's (en hoe deze te monitoren) uitgekristalliseerd, doelgroepen geanalyseerd en gedefinieerd en wordt een plan opgetuigd om de verschillende assets optimaal te benutten.
  • Begeleiding en structuur Wij streven ernaar om kennis en ervaringen helder en gestructureerd over te brengen. Dit met als doel om onze opdrachtgever autonoom de datagedreven strategie vorm te geven in de praktijk. En om deze verder door te ontwikkelen. Doorlopend leveren wij proactief advies en nieuwe inzichten om dit proces soepel te laten verlopen.
Advies en tactieken

Datagedreven campagnes

Fanalists ondersteunt bij het opzetten van datagedreven marketingcampagnes. Zo zetten wij voor de fans de beste ervaring neer en realiseren we bij onze opdrachtgevers een effectieve marketingaanpak.

  • Tactieken Het in de praktijk brengen van een datagedreven strategie kan een nieuwe manier van denken vragen. Om vlot met een dataplatform te kunnen werken hebben onze digital marketing experts diverse marketingtactieken ontwikkeld. Hiermee kunnen de eerste datagedreven campagnes rap uitgerold worden. Een echte kickstart dus, wat het startsein vormt voor meer creatieve en persoonlijke campagnes.
  • Marketing automation Het sterke datafundament vormt de basis voor relevante en scorende automatische flows. Met marketing automation op basis van gedrag, acties, interesses en doelgroepen wordt het mogelijk altijd relevant te kunnen zijn. Onze marketingexperts begeleiden onze opdrachtgevers bij het ingebruiknemen en optimaal inzetten van marketingplatformen. Zodat de fanervaringen goed scoren, zonder aan efficientie te verliezen.

Kom met ons in contact

Wij vertellen graag meer over onze services, onze oplossingen en onze aanpak.

info@fanalists.com

Contact ons

Kerkstraat 54

1191JD, Ouderkerk aan de Amstel